ΑΓΓΛΙΑ

Ο Άκπομ αναδείχθηκε MVP της Championship

Ο Τσούμπα Άκπομ πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης στο Βέλγιο και την πρόκριση του Δικεφάλου στους 8 του Europa Conference League | 17 Μαρτίου 2022
Ο Τσούμπα Άκπομ πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης στο Βέλγιο και την πρόκριση του Δικεφάλου στους 8 του Europa Conference League | 17 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν με τη Μίντλεσμπρο στην Championship και μάλιστα αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Championship δεν έχει ολοκληρωθεί στην Αγγλία, ωστόσο ήδη έγινε γνωστός ο κορυφαίος παίκτης της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αυτός είναι ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε τρεις σεζόν και φέτος αγωνίζεται με τη Μίντλεσμπρο, ομάδα στην οποία τον παραχώρησε ο Δικέφαλος έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Φέτος ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς έχει πετύχει 28 γκολ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Championship. Να σημειωθεί ότι η "Μπόρο" είναι στην τέταρτη με 74 βαθμούς σε 43 αγώνες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί στα playoffs για την άνοδο στην Premier League.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ