ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ο Αγκιμπού Καμαρά ζήτησε συγγνώμη για τη λέξη "σκουπίδια" που χρησιμοποίησε για τους παίκτες της Γκάμπια

Ο Αγκιμπού Καμαρά με τη φανέλα της Γουινέας σε ματς κόντρα στο Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής | 15 Ιανουαρίου 2024
Ο Αγκιμπού Καμαρά με τη φανέλα της Γουινέας σε ματς κόντρα στο Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής | 15 Ιανουαρίου 2024 @2024 SUNDAY ALAMBA/AP IMAGES

Ο Αγκιμπού Καμαρά ξέσπασε κατά των παικτών της Γκάμπια μετά από τη νίκη της Γουινέας με δικό του γκολ και προκάλεσε σάλο, με τον μέσο του Ατρομήτου να ζητάει ωστόσο συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έκρινε το ματς της Γουινέας με την Γκάμπια για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αφού με δικό του γκολ στο 69ο λεπτό έγραψε το τελικό 1-0 και ανέβασε την ομάδα του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα για... λάθος λόγο.

Αυτός ήταν ένα πρωτοφανές ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, με τον μέσο του Ατρομήτου (με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό) να αποκαλεί σκουπίδια τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

"Η ομάδα της Γκάμπια είναι σκουπίδια, είναι κακή ομάδα. Έπαιζαν άμυνα για 90 ολόκληρα λεπτά. Ο προπονητής τους καλύτερα να κλείσει το στόμα του και να κάνει κάποιο μάθημα στους παίκτες του", τόνισε χαρακτηριστικά, για να απολογηθεί όμως αργότερα μέσω ανάρτησης που έκανε στο λογαριασμό του στα social media.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ζήτησε συγγνώμη για τη λέξη "σκουπίδια" που χρησιμοποίησε για τους παίκτες της Γκάμπια

"Θα ήθελα να απολογηθώ στην Γκάμπια για τις δηλώσεις που έκανα χθες μετά τον αγώνα. Ο σεβασμός και το fair play είναι ιερές αξίες στο άθλημά μας", ήταν το σχόλιο του νεαρού μέσου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ