ΑΓΙΑΞ

Ο Άγιαξ απέκτησε τον Άκπομ, βάζει χρήματα στα ταμεία του και ο ΠΑΟΚ

Ο Άγιαξ απέκτησε τον Άκπομ, βάζει χρήματα στα ταμεία του και ο ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Άγιαξ ήρθε σε συμφωνία με την Μίντλεσμπρο και ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Τσούμπα Άκπομ πραγματοποίησε πέρυσι μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, βρίσκοντας 28 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε 38 συνολικά συμμετοχές, και το γεγονός αυτό του επιτρέπει να ανοίξει τα φτερά του και να αποδεχτεί μία ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστική πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτή ακούει στο όνομα Άγιαξ, με τους τετράκις πρωταθλητές Ευρώπης να έρχονται σε συμφωνία με την ομάδα της Championship και να κάνουν δικό τους τον 27χρονο Άγγλο φορ, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028 και δίνοντάς του φανέλα με το Νο 10 στην πλάτη.

"Ανυπομονώ να ενθουσιάσω τους οπαδούς τους Άγιαξ. Ανυπομονώ να δείξω τι μπορώ να κάνω", τόνισε μεταξύ άλλων ο Άκπομ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Άγιαξ.

Όπως έκανε γνωστό ο "Αίαντας" θα καταβάλλει στην "Μπόρο" το ποσό των 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 14,3 εκατομμύρια μέσω μπόνους, με τη συγκεκριμένη συμφωνία να ικανοποιεί και τον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε ο Άκπομ από το 2018 μέχρι το 2020.

Και αυτό γιατί όταν ο Δικέφαλος τον παραχώρησε στη Μίντλεσμπρο το καλοκαίρι του 2020, είχε διατηρήσει 10% ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που σημαίνει πως στα ταμεία των ασπρόμαυρων αναμένεται να μπει 1.230.000 ευρώ από τη μετακίνηση του παίκτη στο Άμστερνταμ.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ