ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο 55χρονος Μιούρα επιστρέφει να αγωνιστεί στην Ευρώπη μετά από 23 χρόνια

Ο Καζουγιόσι Μιούρα
Ο Καζουγιόσι Μιούρα © 2021 APICHART WEERAWONG/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 55χρονος Καζουγιόσι Μιούρα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β' Εθνική Πορτογαλίας και την Ολιβεϊρένσε.

Ο Καζουγιόσι Μιούρα έχει βαλθεί να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιαπωνία ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό σύλλογο μετά από 23 χρόνια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μιούρα συνεχίζει να αγωνίζεται στα 55 του χρόνια στην Suzuka Point Getters ως δανεικός από την Yokohama FC.

Οι ιδιοκτήτες της δεύτερης κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο της πορτογαλικής Ολιβεϊρένσε, ομάδα Β' Εθνικής Πορτογαλίας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιάπωνες θα συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του.

Ο Μιούρα άρχισε την καριέρα του στην Βραζιλία το 1986 και το 1990 επέστρεψε στην Ιαπωνία για την Verdy Kawasaki. Εκεί παρέμεινε για οκτώ χρόνια με εξαίρεση τη σεζόν 1994-95 όταν πήγε ως δανεικός στην Τζένοα.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Verdy Kawasaki ήρθε ξανά για ένα εξάμηνο στην Ευρώπη και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το 1999 και έκτοτε αγωνίζεται στην πατρίδα του μέχρι και σήμερα.

Ο 55χρονος επιθετικός μετρά περισσότερες από 800 συμμετοχές στην καριέρα του και μένει να δούμε πώς θα τα πάει και στη Β Εθνική Πορτογαλίας.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ