ΙΤΑΛΙΑ

Ο 39χρονος Ροντρίγκο Παλάσιο συνεχίζει στην Μπρέσια της Serie B

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο με τη φανέλα της Μπολόνια σε αναμέτρηση της Serie Α κόντρα στην Ίντερ | 5 Δεκεμβρίου 2020
Ο Ροντρίγκο Παλάσιο με τη φανέλα της Μπολόνια σε αναμέτρηση της Serie Α κόντρα στην Ίντερ | 5 Δεκεμβρίου 2020 @2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στη Serie A με τις φανέλες των Τζένοα, Ίντερ και Μπολόνια, ο Ροντρίγκο Παλάσιο συνεχίζει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, με την Μπρέσια να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Σε μία σπουδαία προσθήκη προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (18/8) η Μπρέσια, με την ομάδα της Serie B να ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον 39χρονο Αργεντινό στράικερ, Ροντρίγκο Παλάσιο, για να συνεχίσει σε εκείνη την καριέρα της.

"Ο Αργεντινός επιθετικός στις τέσσερις τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπολόνια πετυχαίνοντας 20 γκολ σε 127 παιχνίδια και δεν έπεσε ποτέ κάτω από τις 28 συμμετοχές ανά σεζόν.

Στην μακρά και φωτεινή καριέρα του σε Ίντερ, Τζένοα και Μπόκα Τζούνιορς, έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του τρία πρωτθλήματα Αργεντινής, ένα Coppa Sudamericana, ένα Copa Libertadores και τρία Recopa Sudamericane.

Με τη φανέλα της Αργεντινής έχει πάρει μέρος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στην Βραζιλία", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μπρέσια για την άφιξη του έμπειρου στράικερ στην ομάδα της Τοσκάνης.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ