Ντρογκμπά: “Δεν μας τρομάζει η Ρεάλ”

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δηλώνει ότι δεν φοβάται την Ρεάλ Μαδρίτης και μπορεί η Γαλατάσαράι να κερδίσει την "βασίλισσα".
Δεν τρομάζει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά η Ρεάλ Μαδρίτης και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “μερένχες”. Με δηλώσεις του ο Ιβοριανός επιθετικός της Γαλατά φέρνει ως παράδειγμα το παιχνίδι των δύο ομάδων στην περασμένη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ όταν η Γαλατά νίκησε 3-2 αλλά αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
” Αν και αποκλειστήκαμε νικήσαμε την Ρεάλ στην έδρα μας και εύχομαι να το επαναλάβουμε“, δήλωσε αρχικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο Ιβοριανός αναγνωρίζει ότι η Γαλατά δεν είναι φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας αντιπάλους την Ρεάλ Μαδρίτη, την Γιουβέντους και την Κοπεγχάγη ωστόσο δεν απογοητεύεται.
” Όταν συγκρίνουμε τα μπάτζετ των ομάδων, δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.
Έχω πετύχει 40 γκολ στην καριέρα μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω και άλλα την φετινή διοργάνωση. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η Γαλατά με ή χωρίς τα δικά μου γκολ“.