ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Συμφώνησαν με Γκιράσι οι Βεστφαλοί

Stuttgart's Serhou Guirassy during the German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and VfB Stuttgart in Sinsheim, Germany, Tuesday, Jan. 24, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Γκιρασί σε αγώνα της Bundesliga με τη φανέλα της Στουτγκάρδης @2023 AP IMAGES/MICHAEL PROBST

Η Ντόρμουντ κατέληξε σε συμφωνία με τον Σερού Γκιράσι και ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του στη Στουτγάρδη.

Παίκτης της Ντόρμουντ θα πρέπει να θεωρείται ο Σερού Γκιράσι ύστερα από τη συμφωνία των δύο πλευρών. Πλέον απομένει μόνο η καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη ύψους 17,5 εκατομμυρίων στην Στουτγάρδη προκειμένου να ξεκινήσουν οι τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πρόκειται για μία συμφωνία, η οποία δουλευόταν για αρκετό καιρό από τη μεριά της Ντόρτμουντ και αποδείχθηκε πως άξιζε η αναμονή, με την ομάδα να αποκτά έναν αποτελεσματικό επιθετικό με εξαιρετική έφεση στο σκοράρισμα.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πλευρά του παίκτη έδωσε εν τέλει το πράσινο φως και με αυτό τον τρόπο επισπεύθηκαν οι διαδικασίες για να υπογράψει σύντομα ο παίκτης στον γερμανικό σύλλογο.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Bundesliga, αφού αγωνίστηκε με τη Στουτγάρδη 30 φορές σκοράροντας ισάριθμα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και η δεινή εκτελεστική του ικανότητα του ήταν αρκετή ούτως ώστε να πείσει τη Ντόρτμουντ να επενδύσει στο πρόσωπό του για τη γραμμή κρούσης.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ