CHAMPIONS LEAGUE

Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ 1-0: Ο Μάλεν έκανε σεφτέ κι έδωσε τη νίκη στους Βεστφαλούς

Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπόρτινγκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Βεστφάλεν", Ντόρτμουντ | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπόρτινγκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Βεστφάλεν", Ντόρτμουντ | Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνιελ Μάλεν σημείωσε το μοναδικό τέρμα της Ντόρτμουντ, στη νίκη με 1-0 επί της Σπόρτινγκ για τον 3ο όμιλο του Champions League.

Η Ντόρτμουντ έφτασε στη νίκη με 1-0 επί της Σπόρτινγκ στη Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League, με τον Ντόνιελ Μάλεν να κάνει σεφτέ στα γκολ με τους Βεστφαλούς.

Οι Βεστφαλοί παρατάχθηκαν δίχως τον τραυματία Έρλινγκ Χάλαντ και με τον Ντόνιελ Μάλεν να προέρχεται από ημέρες γκρίνιας και κριτικής εις βάρος του, λόγω της αποτυχίας να σκοράρει στην εκκίνηση της σεζόν με τη νέα ομάδα του. Ο Ολλανδός επιθετικός απάντησε δύο φορές, έστω κι αν η μία εξ αυτών μέτρησε, αφού στην πρώτη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα υπήρξε οφσάιντ. Στο 37ο λεπτό, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, πήρε την ασίστ από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0 της Μπορούσια.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο ήσυχο. Οι Βεστφαλοί έστειλαν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα όμως δεν μέτρησαν τα γκολ λόγω οφσάιντ και στις ελάχιστες φορές που η Σπόρτινγκ πάτησε περιοχή, δεν κατάφερε να σουτάρει απειλητικά. Ο Ραφαέλ Γκερέιρο είχε την καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής



TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ