ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Οι γονείς του Μουκοκό φιλοξενούνται σε κέντρο υποδοχής προσφύγων

Ο Γιουσούφα Μουκόκο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στην Χόφενχαϊμ | 2 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Γιουσούφα Μουκόκο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στην Χόφενχαϊμ | 2 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ, Γιουσούφα Μουκοκό, σταμάτησε να στηρίζει οικονομικά τους γονείς του, οι οποίοι πλέον φιλοξενούνται σε κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Αμβούργο.

Οι γονείς του Γιουσούφα Μουκοκό, της Ντόρτμουντ, μένουν από τη Δευτέρα (31/7) σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Αμβούργο. Η γερμανική εφημερίδα "Bild", αποκαλύπτει το θλιβερό τέλος μιας οικογενειακής διαμάχης καθώς ο Γερμανός ταλαντούχος επιθετικός σταμάτησε να στηρίζει οικονομικά τους γονείς του, οι οποίοι κατέληξαν σε αυτόν τον εφιάλτη.

Έπειτα από τους πολυάριθμους τσακωμούς του ποδοσφαιριστή με τον πατέρα του, ο 18χρονος σταμάτησε να υποστηρίζει οικονομικά την οικογένειά του.

Μετά την παύση της χρηματοδότησης του αθλητή, οι γονείς του δεν μπόρεσαν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα της βίλας τους (351 τετραγωνικών μέτρων), που μέχρι πρότινος κάλυπτε ο γιος τους και συσσωρεύτηκε χρέος μισού εκατομμυρίου ευρώ. Το ακίνητο βγήκε σε αναγκαστικό πλειστηριασμό και οι γονείς του πλέον διαμένουν σε κέντρο υποδοχής προσφύγων.

Ο Γιουσούφα επιλέγει να παραμείνει σιωπηλός ενώ η μητέρα του ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις που έδωσε: "Βρέθηκε ένα καλό κατάλυμα για εμάς, αυτό είναι πολύ καλό, επίσης δουλεύω", όταν ρωτήθηκε για τον Γιουσούφα Μουκόκο απάντησε: "Δεν έχω μόνο έναν γιο, έχω έξι".

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE BUNDESLIGA SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ