ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις δεν ανανεώνει και "κοιτάζει" προς Γκλάντμπαχ

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις δεν ανανεώνει και "κοιτάζει" προς Γκλάντμπαχ
Ο Μάρκο Ρόις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε αγώνα για την Bundesliga @2023 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Απίθανο χαρακτηρίζει το σενάριο ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Ρόις με την Ντόρτμουντ η "Bild", με το μέλλον του Γερμανού διεθνή να ενδέχεται να βρίσκεται στην παλιά γνώριμη Γκλάντμπαχ.

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνει στη σχέση ζωής ανάμεσα στον Μάρκο Ρόις και την Ντόρτμουντ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", το σενάριο ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού διεθνή χαρακτηρίζεται ως απίθανο.

Με αυτόν τον τρόπο η 30η Ιουνίου του 2024 θα αποτελέσει το οριστικό φινάλε της 12ετής παρουσίας του εμβληματικού αρχηγού των Βεστφαλών, σε ένα χρονικό διάστημα που πρόλαβε να συμμετάσχει σε 410 αγώνες με απολογισμό 167 γκολ και 124 ασίστ.

Η τροπαιοθήκη του γεμάτη, αν και η παντοκρατορία της Μπάγερν Μονάχου στέρησαν από τον Γερμανό διεθνή μια "σαλατιέρα", με συνέπεια το παλμαρέ του να κοσμούν δύο κύπελλα Γερμανίας (2017, 2021) και τρία Supercup (2014, 2015, 2020).

Παράλληλα, οι εξαιρετικές του επιδόσεις τον αντάμειψαν με τρία βραβεία καλύτερου παίκτη της Bundesliga (2012, 2014, 2019), καθώς επίσης αναδείχθηκε και μία φορά καλύτερος Γερμανός παίκτης (2019).

Πλέον, το μέλλον του παίκτη που έμεινε πιστός στην Ντόρτμουντ, όταν οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ματς Χούμελς και Μάριο Γκέτσε άφηναν στα... κρύα του λουτρού τους "κιτρινόμαυρους" για να μετακομίσουν στην Μπάγερν, είναι στον "αέρα", με μια παλιά γνώριμή του να παίζει δυνατά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο λόγος φυσικά για την Γκλάντμπαχ, η οποία το καλοκαίρι του 2012 έδωσε τον Ρόις στους τότε πρωταθλητές Γερμανίας έναντι 17.100.000 ευρώ.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ