ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο Μάρκο Ρόις αφήνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά από πέντε χρόνια

Ο Μάρκο Ρόις
Ο Μάρκο Ρόις 2022 MICHAEL SOHN / AP PHOTO

Τέλος εποχής για την Ντόρτμουντ, καθώς ο εμβληματικός Μάρκο Ρόις αποφάσισε να εγκαταλείψει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Μάρκο Ρόις αποφάσισε να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ντόρτμουντ. Ο 34χρονος Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός μετά από αρκετή σκέψη που έκανε στις διακοπές ενημέρωσε τον Εντίν Τέρζιτς αλλά και τον τεχνικό διευθυντή των Βεστφαλών για τη σχετική του απόφαση.

Την περσινή σεζόν η Ντόρτμουντ έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική μετά από αυτοκτονία, με την Μπάγερν να πανηγυρίζει και πάλι. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξε να αφήσει το περιβραχιόνιο. Ο Ρόις είναι μέλος της Ντόρτμουντ από το 2012 και τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ο αρχηγός της ομάδας.

"Φίλοι της Ντόρτμουντ, έχω κάτι πολύ σημαντικό να σας πω. Το σκέφτηκα πολύ κατά τη διάρκεια των διακοπών μου και αποφάσισα να παραδώσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Έχω ήδη ενημερώσει τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή για την απόφασή μου.

Φόρεσα αυτό το περιβραχιόνιο τα τελευταία πέντε χρόνια με περηφάνια και τιμή. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης μου", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάρκο Ρόις στο μήνυμά του.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ