ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο αρχηγός των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόις επέκτεινε έως το 2024

Ο Μάρκο Ρόις πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στη Χόφενχαϊμ
Ο Μάρκο Ρόις πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κόντρα στη Χόφενχαϊμ 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε πως ο επί σειρά ετών ηγέτης της, ο Μάρκο Ρόις, επέκτεινε το συμβόλαιό τους έως το 2024. "Για την ομάδα μας, την πόλη μας, μένει" γράφουν οι Βεστφαλοί στην ανάρτησή τους.

Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Την Πέμπτη (27/4) οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν πως ο Μάρκο Ρόις επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα της καρδιάς του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 33χρονος επιθετικός μέσος είναι γεννημένος στο Ντόρτμουντ ενώ βρίσκεται στους Βεστφαλούς από τα έξι του. Μάλιστα, η επόμενη σεζόν θα είναι η 12η του με την πρώτη ομάδα.

Έχει πετύχει συνολικά 161 γκολ και απέχει 16 απ' το σπάσει το ρεκόρ που έχει θέσει ο θρύλος της ομάδας, Άντι Πρέισλερ. Η Ντόρτμουντ έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter: "Για την ομάδα μας, την πόλη μας, μένει".

Από την πλευρά του ο Ρόις δήλωσε: "Έχουμε έναν μεγάλο στόχο, να γίνουμε πρωταθλητές Γερμανίας και χρειαζόμαστε κάθε παίκτη για να το πετύχουμε. Έχω ακόμη μεγάλη όρεξη για το κλαμπ, όπου έχω περάσει πάνω από τα μισά μου χρόνια.

Για μένα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ' το να πετυχαίνω γκολ μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου στο πιο όμορφο γήπεδο".

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ