CHAMPIONS LEAGUE

Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ: Οπαδοί των Βεστφαλών πέταξαν χάρτινες ράβδους χρυσού στον αγωνιστικό χώρο

Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ: Οπαδοί των Βεστφαλών πέταξαν χάρτινες ράβδους χρυσού στον αγωνιστικό χώρο

Η έναρξη του δευτέρου μέρους στο Ντόρτμουντ - Νιούκαστλ άρχισε με ένα απρόοπτο γεγονός, με οπαδούς των Βεστφαλών να πετούν αμέτρητες ψεύτικες ράβδους χρυσού, στέλνοντας μήνυμα στην UEFA αλλά και στους ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ.

Οι φίλοι της Ντόρτμουντ στήριξαν με την ψυχή τους την ομάδα τους στο πρώτο μέρος και την βοήθησαν σημαντικά στο να πάρει κεφάλι στο σκορ απέναντι στην Νιούκαστλ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όμως κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση και στην έναρξη του δευτέρου μέρους με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αυτός ήταν να πετάξουν πάρα πολλές ψεύτικες ράβδους χρυσού στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης, με τους οργανωμένους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να "απευθύνονται" στους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ αλλά και να ανεβάζουν πανό στις εξέδρες με ξεκάθαρο μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

"Δεν ενδιαφέρεστε για το άθλημα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα χρήματα", έγραφε το πανό, με τους οπαδούς να τραγουδούν "Δεν ενδιαφέρεστε για το άθλημά μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ