ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Νέο stop για τον Χάλαντ λόγω μυϊκού τραυματισμού

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Οι μυικοί τραυματισμοί είναι φέτος το μεγάλο βάσανο του Έρλινγκ Χάλαντ, με τον Νορβηγό φορ να αποχωρεί λαβωμένος από το ματς με την Χόφενχαϊμ και την Ντόρτμουντ να ανακοινώνει πως υποβάλλεται σε θεραπείες εξαιτίας του νέου προβλήματός του.

Το ματς του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της Χόφενχαϊμ (νίκη με 3-2 για την Ντόρτμουντ) άρχισε ωραία για τον Έρλινγκ Χάλαντ καθώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όμως η συνέχεια έφερε απογοήτευση για τον ίδιο, αφού τραυματίστηκε και στο 63ο λεπτό του αγώνα παραχώρησε τη θέση του στον Μάλεν.

Το γεγονός αυτό σκόρπισε απογοήτευση στους φανς των Βεστφαλών καθώς τη φετινή σεζόν ο 20χρονος δεινός στράικερ έχει αντίπαλο και τους τραυματισμούς, ενώ όλα δείχνουν πως η αγωνία για τη φύση του τραυματισμού του θα παραταθεί.

Όπως έκανε γνωστό η Ντόρτμουντ, ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για μυϊκά προβλήματα που απαιτούν θεραπεία αλλά και επιπλέον εξετάσεις μέσα στις προσεχείς ημέρες.

"Ευχόμαστε στον Έρλινγκ να είναι ελεύθερος από συμπτώματα το συντομότερο δυνατό και να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο: να σκοράρει με τη φανέλα της Ντόρτμουντ", αναφέρει μεταξύ άλλων η BVB στο φινάλε της σχετικής ανακοίνωσης για την κατάσταση της υγείας του Χάλαντ.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ