ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Κοντά σε συμφωνία με το wonderkid Μουκοκό για επέκταση συμβολαίου

Ο Μουκοκό πανηγυρίζει το γκολ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Στουτγκάρδη
Ο Μουκοκό πανηγυρίζει το γκολ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Στουτγκάρδη 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky, η Ντόρτμουντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιουσουφά Μουκοκό για την επέκταση του συμβολαίου του. Απομένει η τελική συμφωνία.

Ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία στο ρόστερ της Ντόρτμουντ είναι ο Γιουσουφά Μουκοκό. Το συμβόλαιο του 18χρονου επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, με το ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες την ίδια ώρα να είναι μεγάλο.

Η υπόθεση παρουσίαζε μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο σύμφωνα με το Sky Γερμανίας αυτές κάμφθηκαν. Έπειτα από συνάντηση των Βεστφαλών, του Μουκοκό και εκπροσώπου του στην Μαρμπέγια, οι πλευρές ήρθαν πιο κοντά και φαίνεται deal στον ορίζοντα.

Ο Μουκοκό αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, ενώ ο 18χρονος θα λαμβάνει πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν μαζί με τα μπόνους. Παράλληλα, όταν υπογράψει θα λάβει το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, όμως παρατηρείται αισιοδοξία.

Εκνευρισμός του Ρόις

Την ίδια ώρα αρκετά γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν εκνευρισμό του Ρόις. Το συμβόλαιο της "σημαίας" της Ντόρτμουντ λήγει επίσης το καλοκαίρι και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ο Ρόις φέρεται να είναι θυμωμένος με την επιλογή της Ντόρτμουντ να ασχοληθεί πρώτα με την περίπτωση του Μουκοκό. Πάντως, η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο κοιτάζει από κοντά τον 33χρονο επιθετικό μέσο, ο οποίος λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ στους Βεστφαλούς. Αν υπάρξει επέκταση με τη γερμανική ομάδα, τότε αυτή θα είναι με μείωση μισθού.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ