BUNDESLIGA

Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 3-2: Χάαλαντ της τελευταίας στιγμής λύτρωσε τους Βεστφαλούς στις καθυστερήσεις

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε άλλη μία φορά τη λύση στην Ντόρτμουντ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε άλλη μία φορά τη λύση στην Ντόρτμουντ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ νίκησε τη Χόφενχαϊμ με 3-2 εντός έδρας, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να χαρίζει το τρίποντο στους Βεστφαλούς με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε τη Χόφενχαϊμ για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν τη νίκη με 3-2, χάρη στα τέρματα των Ρέινα και Μπέλιγχαμ και Χάαλαντ με τους Μπάουμγκαρτνερ και Νταμπούρ να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1 και 2-2.

Οι παίκτες του Ροζ ήταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο η Χόφενχαϊμ ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο τρίτο λεπτό.

Οι παίκτες του Χένες αναπτύχθηκαν κάποως ανορθόδοξα αλλά έφτασαν στην περιοχή του Κόμπελ, ο Γκάγερ έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ωστόσο η κεφαλιά του Κράμαριτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Ντόρτμουντ έψαξε το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, είχε τις στιγμές της με πρωταγωνιστές τους Ρέινα, Μπέλιγχαμ και Ακάντζι, ωστόσο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Οι Βεστφαλοί πηραν κεφάλισ στο σκορ στο 49ο λεπτό, με τον Ρέινα. Έπειτα από ωραία συνεργασία των Ρόις - Γκερέιρο, ο πρώτος έδωσε στον Μπέλιγχαμ έξω από την περιοχή. Ο Άγγλος μέσος έδωσε κάθετα στον Ρέινα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Η Χόφενχαϊμ δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 61ο λέπτο χάρη στο γκολ του Μπάουμγκαρτνερ. Ο Γκάιγκερ έκανε την κάθετη μπαλιά στην περιοχή και ο Μπάουμγκαρτνερ από δύσκολη γωνία έκανε το 1-1.

Οι Βεστφαλοί ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ στο 69ο λεπτό, χάρη στο πρώτο γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στην έδρα της Ντόρτμουντ στην Bundesliga.

Η Χόφενχαϊμ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Νταμπούρ στο 90', ωστόσο ένα λεπτό μετά, ο Χάαλαντ χάρισε το τρίποντο στους Βεστφαλούς.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μενιέ, Βίτσελ, Ακάντζι, Γκερέιρο, Μπέλιγχαμ, Νταχούντ, Ρέινα, Ρόις, Χάαλαντ, Μάλεν

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Ακπογκούμα, Βογκτ, Ποσχ, Ράου, Γκιγέρ, Στίλερ, Μπαόυμγκαρτνερ, Ρούντι, Λάρσεν, Κράμαριτς

TAGS BUNDESLIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ