ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Αποχωρεί από το "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" ο Γκερέιρο

Ντόρτμουντ: Αποχωρεί από το "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" ο Γκερέιρο
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Το ματς απέναντι στην Μάιντς ήταν το τελευταίο για τον Ραφαέλ Γκερέιρο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με την "Bild" να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αποχωρεί από τους Βεστφαλούς αναζητώντας νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Ντόρτμουντ (αποκτήθηκε το 2016 από την Λοριάν) ο Ραφαέλ Γκερέιρο αποχωρεί από τους Βεστφαλούς και το γερμανικό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε την Κυριακή (28/05) η "Bild", με την γερμανική εφημερίδα να αναφέρει πως ο παίκτης είπε το αντίο του στον προπονητή Έντιν Τέρζιτς αλλά και στους Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε και Σεμπάσιαν Κελ, με τον ίδιο να ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και τους εκπροσώπους του να τον έχουν προτείνει ήδη στην Ατλέτικο.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του Σαββάτου ο 29χρονος Πορτογάλος διεθνής αριστερός μπακ βρήκε δίχτυα απέναντι στην Μάιντς, με το γκολ του να μην είναι όμως αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στους Βεστφαλούς (2-2) και να χάνουν έτσι τον τίτλο της Bundesliga μέσα από τα χέρια τους από την Μπάγερν.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ