ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντόρτμουντ: Απέρριψε τα 100 εκατ.ευρώ της Γιουνάιτεντ για Σάντσο

O Tζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει μετά από γκολ του κόντρα στην Πάντερμπορν για την Bundesliga
O Tζέιντον Σάντσο πανηγυρίζει μετά από γκολ του κόντρα στην Πάντερμπορν για την Bundesliga LARS BARON/POOL VIA AP

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε εντυπωσιακή πρόταση για να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο, με την Ντόρτμουντ να της δίνει ωστόσο αρνητική απάντηση.

Όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε προς το φινάλε των μεταγραφών δύο πράγματα τείνουν να παγιώνονται όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό σίριαλ που ακούει στο όνομα Τζέιντον Σάντσο.

Το ένα είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχει αναγάγει σε Νο 1 μεταγραφικό στόχο της εδώ και δύο μήνες και το άλλο πως η Ντόρτμουντ εμφανίζεται αδιάλλακτη και δεν συζητάει το ενδεχόμενο να τον αποχωριστεί.

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ προστέθηκε την Τρίτη (29/9), με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέτει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών και των γερμανικών ΜΜΕ- επίσημη πρόταση που φτάνει τα 100.000.000 ευρώ (80.000.000 ευρώ + 20.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους) και την Ντόρτμουντ να την απορρίπτει.

"Δεν είναι προς παραχώρηση ο Σάντσο", ήταν η απάντηση των Βεστφαλών και μένει να δούμε αν οι κόκκινοι διάβολοι θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση ελπίζοντας πως θα καμφθούν οι αντιστάσεις της BVB και θα συναινέσει κάποια στιγμή στην παραχώρηση του 20χρονου Άγγλου εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ