ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης
Ο Άγγελος Αναστασιάδης EUROKINISSI

Ο πρώην τεχνικός και νυν διοικητικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, βρέθηκε στην προπόνηση του Δικεφάλου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη που πλέον έχει αναλάβει ρόλο β' αντιπροέδρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην Τούμπα ξεκίνησε η προπόνηση της Τρίτης (3/1) του Δικεφάλου, η τελευταία πριν το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (4/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του τεχνικού επιτελείου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και για το αυριανό παιχνίδι.

"Αυτή τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα ότι φτάστε εκεί και χάστε το. Αν κάνετε αυτό που πρέπει το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω ότι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα.

Οι πρωταθλητές όμως φαίνονται στο πως ξεπερνάνε τις ατυχίες. Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι.

Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω κι εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας. Σας πιστεύουμε" τους είπε.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ