ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ντοναρούμα για την επιστροφή του στο Σαν Σίρο: "Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 κόντρα στην Αγγλία @2019 CARL RECINE/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία τόνισε ότι το Μιλάνο και η Μίλαν είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του και ότι ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, λόγω του τρόπου που αποχώρησε από τους ροσονέρι.

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για τον ημιτελικό του Nations League, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα επιστρέψει στο Σαν Σίρο, εκφράζοντας την ελπίδα του να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση με τον Πάολο Μαλντίνι η οποία είναι εξαιρετική, παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός κίπερ αποχώρησε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τη Μίλαν με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντοναρούμα: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ, το Μιλάνο και η Μίλαν είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είμαι χαρούμενος, ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα".

Για τη σχέση του με τον Μαλντίνι: "Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Πάολο, τον φιλοφρόνησα και αυτόν χθες. Είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου ξανά. Θα μιλήσω ήρεμα μαζί του, θα κάνουμε πλάκα και δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Είμαστε ενήλικες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΙΛΑΝ LIGUE 1 SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ