ΣΕΒΙΛΛΗ

Ντμίτροβιτς: "Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που μου επιτέθηκε πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός"

Ντμίτροβιτς: "Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που μου επιτέθηκε πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός"
@2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Μάρκο Ντμίτροβιτς, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Αϊντχόφεν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα της Σεβίλλης στο Φίλιπς Στέιντιουμ, δεν έκρυψε την οργή του για το περιστατικό, εκφράζοντας ευχή για παραδειγματική τιμωρία τέτοιων πράξεων.

Ο αγώνας στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν έφερε τον Μάρκο Ντμίτροβιτς κάτω από την εστία της Σεβίλλης λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος τραυματισμού που προέκυψε για τον βασικό Γιασίν Μπουνού και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει την πρόκριση της ομάδας του στους "16" του Europa League.

Υπήρχε ωστόσο μία στιγμή που τον έκανε να νιώσει πολύ άβολα και αυτή δεν ήταν άλλη από την εισβολή ενός οπαδού των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, με τον οποίο ήρθε μάλιστα στα χέρια μέχρι να τους χωρίσουν οι συμπαίκτες του αλλά και άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου.

"Ένας οπαδός με έσπρωξε από πίσω, υποθέτω πως ήταν θυμωμένος με το αποτέλεσμα", τόνισε ο κίπερ των Ανδαλουσιανών στην ισπανική ιστοσελίδα "diariodesevilla.es" για να προσθέσει με αφοπλιστική ειλικρεια:

"Θα πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός. Προσπάθησε να με χτυπήσει και κατάφερα να τον αρπάξω και να τον πετάξω στο έδαφος μέχρι να έρθουν οι άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου.

Θα μείνω σιωπηλός για να μην πω τι θα ήθελα πραγματικά να του κάνω. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τέτοια περιστατικά, δεν θα πρέπει να συμβαίνουν. Ελπίζω ότι αυτές οι πράξεις θα τιμωρηθούν".

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ