EUROPA LEAGUE

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Τότεναμ 3-0 (παρ): Ο Όρσιτς με χατ τρικ πέταξε εκτός τους υπερόπτες Άγγλους

Dinamo Zagreb's Mislav Orsic celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Tottenham Hotspur at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, March 18, 2021. (AP Photo/Darko Bandic)
Dinamo Zagreb's Mislav Orsic celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Tottenham Hotspur at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, March 18, 2021. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίσλαβ Όρσιτς που πέτυχε τρία γκολ (δύο στην κανονική διάρκεια και ένα στην παράταση) επικράτησε 3-0 (2-0 κ.δ) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Την έκπληξη της φάσης των "16" έκανε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ η οποία επικράτησε 3-0 της Τότεναμ στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Από την αρχή του αγώνα η Τότεναμ παρουσιάστηκε νωθρή. Οι παίκτες της έμοιαζαν περισσότερο άνετοι από όσο θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Η Ντινάμο από την άλλη προσπαθούσε να βρει τον τρόπο που θα έβαζε ένα γκολ για να δώσει άλλη τροπή στο ματς. Τελικά τα κατάφερε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Όρσιτς με τρομερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Λιορίς.

Ο Μουρίνιο προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα του σε μία προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της, αλλά μάταια. Ο Μίσλαβ Όρσιτς με το δεύτερο τέρμα του στο 82' έκανε το 2-0, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση.

Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι Κροάτες δεν αστειεύονταν και ειδικά ο Μίοσλαβ Όρσιτς. Το μεγάλο αστέρι των Κροατών με το τρίτο του τέρμα στο 106' έστειλε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην οκτάδα και την Τότεναμ στο καναβάτσο.

Η Τότεμαν πίεσε στα τελευταία λεπτά και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Χάρι Κέιν, αφού ο Λιβάκοβιτς με τρομερή επέμβαση κράτησε το 3-0.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Νταμίρ Κρζναρ): Λιβάκοβιτς, Ριστόβσκι, Λαουρίτσεν, Καθριν, Φράνιτς, Μάγερ, Γιάκιτς, Αντέμι, Ιβανουσετς, Όρσιτς

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ζοζέ Μουρίνιο): Λιορίς, Οριέ, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις, Σισοκό, Γουίνκς, Λαμέλα, Άλι, Μόουρα, Κέιν

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου

Σλάβια Πράγας - Ρέιντζερς 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίλαν 1-1

Ντινάμο Κιέβου - Βιγιαρεάλ 0-2

Άγιαξ - Γιανγκ Μπόις 3-0

Γρανάδα - Μόλντε 2-0

Τότεναμ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 1-3

Ρόμα - Σαχτάρ 3-0

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μόλντε - Γρανάδα 2-1

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Τότεναμ 3-0 παρ. (2-0 κ.δ.)

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 0-1

Σαχτάρ - Ρόμα 1-2

Ρέιντζερς - Σλάβια Πράγας

Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βιγιαρεάλ - Ντινάμο Κιέβου

Γιάνγκ Μπόις - Άγιαξ




TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ