CHAMPIONS LEAGUE

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μίλαν 0-4: Πέρασε με τεσσάρα από την Κροατία και κρατάει την πρόκριση στα χέρια της

Ο Λεάο σε φάση από τον αγώνα Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μίλαν | 25 Οκτωβρίου 2022
Ο Λεάο σε φάση από τον αγώνα Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μίλαν | 25 Οκτωβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO

Η Μίλαν κέρδισε εκτός έδρας την Ντίναμο Ζάγκρεμπ με 4-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Ζάλτσμπουργκ έχοντας το αβαντάζ δύο αποτελεσμάτων.

Η Μίλαν κέρδισε εκτός έδρας τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ με 4-0 με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν σε διάστημα 30 λεπτών και όλα στο 39', το 49', το 59' και το 69'. Με αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ιταλίας πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν τη Ζάλτσμπουργκ και θα παίξουν για δύο αποτελέσματα κόντρα στους Αυστριακούς που θα θέλουν μόνο νίκη.

Η Μίλαν ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ οι Κροάτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με ωραία κεφαλιά ψαράκι του Γκάμπια στο 39' μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τους Ιταλούς με αυτό το γκολ να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0 μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί ήταν καταιγιστικοί και βρήκαν τρία γκολ σε διάστημα είκοσι λεπτών. Αρχικά ο Λεάο έκανε ωραία ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή στο 49' και πέτυχε το 2-0.

Στο 59' ο Ζιρού με εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και έγινε ο δεύτερος γηραιότερος Γάλλος σκόρερ στο Champions League πίσω από τον Μπλαν.

Η Μίλαν βρήκε ένα ακόμη γκολ σε μια άτυχη στιγμή του Λιούμπιτσιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά καθώς δεν περίμενε η μπάλα να περάσει από τον Ζιρού που είχε προσπαθήσει να πιάσει το γυριστό σουτ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Ριστόβσκι (57' Σπίκιτς), Σούταλο, Πέριτς, Μοχαράμι, Ιβάνουσετς, Μίσιτς (75' Μπούλατ), Αντέμι (57' Μπατουρίνα), Λιούμπιτσιτς, Πέτκοβιτς (57' Ντρμιτς), Όρσιτς (75' Μπότσκαϊ).

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Γκάμπια, Κιάερ, Τέο Ερναντέζ (71' Τουρέ), Τονάλι, Μπενασέρ (71' Πομπέγκα), Ρέμπιτς, Λεάο (71' Μεσίας), Ντε Κετελάρε (52' Κρούνιτς), Ζιρού (81' Οριγκί).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

  • Ζάλτσμπουργκ - Τσέλσι 1-2 (49' Αντάμου / 23' Κόβατσιτς, 64' Χάβερτς)
  • Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μίλαν 0-4

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

  • 02/11 22:00 Τσέλσι - Ντίναμο Ζάγκρεμπ
  • 02/11 22:00 Μίλαν - Ζάλτσμπουργκ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ