CHAMPIONS LEAGUE

Ντινάμο Κιέβου - Μπάγερν: Γκολάρα του Λεβαντόβσκι με φοβερό ανάποδο ψαλίδι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει με ψαλιδάκι στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Μπάγερν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει με ψαλιδάκι στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Μπάγερν PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έδειξε την κλάση του σε ένα ακόμα ματς, ανοίγοντας το σκορ για την Μπάγερν στην έδρα της Ντινάμο Κιέβου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι.

Η Μπάγερν χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στην αναμέτρηση με την Ντινάμο στο Κίεβο για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο του Champions League, ωστόσο μπήκε αποφασισμένη για το τρίποντο και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο απέκτησε προβάδισμα.

Αυτό έγινε μάλιστα με έναν αριστουργηματικό τρόπο στο 14ο λεπτό, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να πιάνει ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μπούτσαν φτάνοντας τα 9 γκολ στο φετινό Champions League και τα 82 συνολικά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μάλιστα, σκόραρε για ένατο διαδοχικό ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα των Βαυαρών και έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει αντίστοιχο επίτευγμα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μετά από τον Αύγουστο του 2020.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ