ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: "Δύσκολο να είναι μαζί Ρονάλντο και Μέσι, το ξέρει όποιος έχει ζήσει σε αποδυτήρια"

Argentina's Lionel Messi , left, and his teammate Paulo Dybala leave the field at the half time during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi , left, and his teammate Paulo Dybala leave the field at the half time during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) @ 2017 VICTOR R. CAIVANO/ASSOCIATED PRESS

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άφησε να εννοηθεί πως η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους μπλοκάρει τη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στο Τορίνο ενώ αποκάλυψε και τη δύσκολη πλευρά του CR7 στα αποδυτήρια.

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, που είχε αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα το 2012 ως πρόεδρος της Παλέρμο, προέτρεψε πρόσφατα μέσω συνέντευξης τον Αργεντινό να αφήσει την Γιουβέντους, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί όταν μοιράζεται τον αγωνιστικό χώρο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φαίνεται πως τα λεγόμενα αυτά εκφράζουν και τον "Joya", ο οποίος σε συνέντευξή του στο Twitch αναφέρθηκε στη (δύσκολη) συμβίωσή του με τον Πορτογάλο εδώ και μία τριετία αλλά και στο γιατί θα είναι δύσκολο για την βέκια σινιόρα να αποκτούσε τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάουλο Ντιμπάλα:

Για τον επόμενο σταθμό του Σέρχιο Αγκουέρο: "Είπα στον Αγκουέρο πως η πόρτα είναι ανοιχτή για αυτόν στο Τορίνο, όμως φαίνεται πως έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Εάν πάει στην Μπαρτσελόνα, μου φαίνεται δύσκολο να φύγει ο Μέσι".

Για την ομαδα του Μέσι τη νέα σεζόν και το αν μπορεί αυτή να είναι η Γιουβέντους: "Φανταστείτε τον εδώ στο Τορίνο με τον Κριστιάνο... σίγουρο δεν θα είναι εύκολο να παίζουν όλοι. Όποιος έχει ζήσει μέσα σε αποδυτήρια, ξέρει πως είναι δύσκολο να φανταστεί μαζί τον Κριστιάνο και τον Μέσι".

Για τον στόχο των 100 γκολ με τη φανέλα της βέκια σινιόρα: "Μου λείπει ένα γκολ να φτάσω στα 100, ρώτησα τον Κριστιάνο αν θα με αφήσει να χτυπήσω το επόμενο πέναλτι, αλλά είναι δύσκολο. Στις εκτελέσεις φάουλ αυτές που είναι από τα δεξιά πηγαίνουν σε εμένα και σε εκείνον αυτές που είναι από τα αριστερά. Με την Πάρμα ήθελε να χτυπήσει ένα φάουλ που ήταν στην πλευρά μου κατά τρία μέτρα και εκείνος επέμενε πως ήταν προς τα αριστερά. Δεν μου αρέσει καν να το συζητάω..."

Για τα νεύρα του Ρονάλντο μετά από άσχημα αποτελέσματα: "Εάν χάσουμε, μπαίνουμε στα αποδυτήρια νευριασμένοι αλλά μετά από λίγο θα μας περάσει. Ο Κριστιάνο αντίθετα νευριάζει πραγματικά, είναι ακόμα θυμωμένος στην προπόνηση της επόμενης ημέρας και είναι ικανός να έρθει ακόμα πιο θυμωμένος".

Για τη μετακίνησή του από την Αργεντινή στην Ιταλία το 2012: "Όταν έφτασα στην Παλέρμο, υπήρχε επίσης και πρόταση από την Τβέντε. Η Τβέντε προσέφερε 3 εκατομμύρια και η Παλέρμο 12. Εγώ όμως είχα αμφιβολίες επειδή στην Ολλανδία θα μπορούσα να σχηματιστώ καλύτερα. Τότε ωστόσο οι παράγοντες της Ινστιτούτο ντε Κόρδοβα έβγαλαν από το τραπέζι την προσφορά της Τβέντε".

Photo Credits: @ 2017 Victor R. Caivano/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ