ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: "Νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, δεν θα πανηγυρίσω αν βάλω γκολ στη Γιουβέντους"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην παρουσίασή του από την Ρόμα | 26 Ιουλίου 2022
Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην παρουσίασή του από την Ρόμα | 26 Ιουλίου 2022 PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ξεκαθάρισε κατά την παρουσίαση του από την Ρόμα πως ήταν επιλογή της Γιουβέντους να μην ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του και τόνισε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν καταλύτης στην απόφασή του να επιλέξει τους τζαλορόσι.

Εξαιρετικά χαρούμενος για το νέο βήμα που είναι έτοιμος να κάνει στην καριέρα του, αγωνιζόμενος στην Ρόμα για την ερχόμενη τριετία, εμφανίστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα το απόγευμα της Τρίτης (26/7) κατά την παρουσίασή του από την ομάδα της αιώνιας πόλης.

Σε αυτήν ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση της Γιουβέντους να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο και τον αφήσει ελεύθερο έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας, ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται πως τον πρόδωσε η Ίντερ, ενώ κατέστησε σαφές πως με όπλο την εμπειρία του θα δώσει τα πάντα για να φέρει νίκες στους τζαλορόσι.

"Είχαμε μία συμφωνία με την Γιουβέντους τον περασμένο Οκτώβριο και έπειτα ο σύλλογος ζήτησε να περιμένουμε. Τον Μάρτιο ενημερώθηκα από τους ανθρώπους του συλλόγου πως δεν ήμουν πλέον κομμάτι του σχεδίου για την επόμενη ημέρα.

Δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα, δεν υπήρχε καν ζήτημα, ο σύλλογος αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο μαζί με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Εάν αυτή ήταν η επιλογή τους, αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα", δήλωσε αρχικά για το διαζύγιό του με τους μπιανκονέρι, για να ξεκαθαρίσει -μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε- πως δεν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει απέναντι στην Γιουβέντους.

"Δεν αισθάνομαι πως προδόθηκα από την Ίντερ, μετά από το τέλος του συμβολαίου μου με την Γιούβε, οι εκπρόσωποί μου μίλησαν με αρκετές ομάδες. Έχω καλή σχέση με τον Μαρότα (σ.σ. CEO της Ίντερ) αλλά ήταν πάρα πολλές οι ομάδες που με πλησίασαν", δήλωσε ο Joya αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ που δεν κατέληξε σε γάμο, για να μιλήσει κατόπιν για το πώς κατέληξε στην απόφαση να επιλέξει την Ρόμα.

"Είναι νωρίς να μιλάμε για το σκουντέτο, υπάρχει ισχυρή θέληση από όλους να τα πάμε καλά. Η Ρόμα κατέκτησε πέρυσι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο και θέλει να είναι φιλόδοξη για το μέλλον.

Έχει δυναμώσει με τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς και μετά θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ομάδες που είναι πιο μπροστά από εμάς στην κούρσα του πρωταθλήματος, εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε για τα πάμε καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να αναφερθεί επίσης και στην επιλογή του να πάρει τη φανέλα με το Νο 21 και όχι αυτήν με το Νο 10 που του πρότειναν οι τζαλορόσι και η οποία είναι ελεύθερη μετά το αντίο του Τότι από τη δράση.

"Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι ξέρουμε ποιο είναι το τελευταίο άτομο που φόρεσε τη φανέλα με το Νο 10. Υπάρχει σεβασμός, είναι ένας σημαντικός αριθμός για τους οπαδούς. Το Νο 21 είναι πολύ σημαντικό για μένα αφού το έχω στην εθνική ομάδα και το είχα στο ξεκίνημά μου στην Γιουβέντους.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το Νο 21 στη φανέλα".

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης (26/7, 21:00 τοπική ώρα) ο Πάουλο Ντιμπάλα θα έχει το πρώτο του συναπάντημα με τους οπαδούς της Ρόμα, με τη διοίκηση να έχει διοργανώσει ένα event μπροστά στο Κολοσσαίο, όπου θα παρουσιάσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπροστά σε χιλιάδες φίλους των τζαλορόσι.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ