ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντι Μαρία: "Ζητώ συγγνώμη, αποκλειστικά δική μου ευθύνη η ήττα από την Μόντσα"

Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρεάλ, Πασαντίνα | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022
Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρεάλ, Πασαντίνα | Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Άνχελ Ντι Μαρία άφησε την Γιουβέντους με 10 παίκτες στο ματς με την Μόντσα λόγω αποβολής του στο 41ο λεπτό και μετά την ήττα της βέκια σινιόρα, δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη για το αποτέλεσμα μέσω δημόσιας τοποθέτησής του.

Μετά από την αποβολή, ήρθε η ώρα της συγγνώμης και της απολογίας. Ο Άνχελ Ντι Μαρία άφησε την Γιουβέντους με 10 παίκτες με την ανόητη αποβολή του στο 41ο λεπτό (για αγκωνιά σε στήθος αντιπάλου) απέναντι στην Μόντσα και λίγες ώρες μετά την ήττα των μπιανκονέρι με 1-0 από τους νεοφώτιστους, θέλησε να αναλάβει την ευθύνη.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για αυτή την απαράδεκτη αντίδραση που είχα στο γήπεδο. Άφησα την ομάδα με έναν παίκτη λιγότερο σε μία δύσκολη στιγμή του πρωταθλήματος που οδήγησε στο να χάσουμε το ματς.

Το ότι χάσαμε ήταν μόνο δική μου ευθύνη. Με δυσαρεστεί πάρα πολύ. Είμαι επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος που διαπράττει λάθη και ξέρει να τα αναγνωρίζει", έγραψε ο Αργεντινός επιθετικός στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ