ΑΕΚ

Ντι Μαρία για το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ: "Η μοναδική ραμπόνα στην καριέρα μου"

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ το 2009 για το Europa League
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ το 2009 για το Europa League © 2009 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Άνχελ Ντι Μαρία σε συνέντευξή του στην UEFA αναφέρθηκε στο γκολ με ραμπόνα που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ με τη φανέλα της Μπενφίκα το 2009, η οποία είναι η μοναδική στην καριέρα του, δηλώνοντας μάλιστα ότι το πέτυχε ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκολ που είχε σημειώσει με αντίπαλο την ΑΕΚ το 2009, όταν ο ίδιος φορούσε τη φανέλα της Μπενφίκα, σε αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι αυτό το γκολ επιτυγχάνεται συχνά από ποδοσφαιριστές της Λατινικής Αμερικής, τονίζοντας ότι δεν είναι εύκολο. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το σημείωσε κόντρα σε "μια μεγάλη ομάδα", μιλώντας φυσικά για την Ένωση.

Για τη ραμπόνα κόντρα στην ΑΕΚ και αν αυτή προέρχεται κυρίως από Αργεντινούς ποδοσφαιριστές: "Ναι, ας πούμε ότι είναι ένα γκολ από τη Νότια Αμερική. Όλα αυτά τα γκολ έρχονται από παίκτες της Νότιας Αμερικής, περισσότερα από οπουδήποτε αλλού. Η αλήθεια είναι ότι έχω σκοράρει μόνο ένα γκολ με ραμπόνα. Και ειλικρινά δεν είναι εύκολο. Έχω σκοράρει ένα και ήταν πολύ όμορφο επειδή ήταν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Το σκόραρα με την Μπενφίκα, την πρώτη ομάδα μου στην Ευρώπη".

Για το αν προτιμάει έτσι γιατί έχει πολύ καλό αριστερό: "Ναι. Όταν έχω την επιλογή ανάμεσα στο δεξί ή στο αριστερό, προτιμάω να είμαι πιο δημιουργικός και να βρω κάθε τρόπο για την φέρω στο αριστερό".

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ