EURO 2020

Ντεσάμπ: "Ίσως να χάσει το υπόλοιπο τουρνουά ο Ντιν"

Ο Ντεσάμπ με τον Ντιν στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Γαλλία για το Euro 2020.
Ο Ντεσάμπ με τον Ντιν στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Γαλλία © 2021 LASZLO BALOGH / ASSOCIATED PRESS PHOTOS, POOL

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ εξέφρασε την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Λούκας Ντιν στην αναμέτρηση των Γάλλων κόντρα στην Πορτογαλία και η συμμετοχή του στο υπόλοιπο Euro είναι αμφίβολη.

Η Γαλλία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Πορτογαλία (2-2), τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και τη Δευτέρα (28/6, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στη φάση των 16 του Euro 2020.

Ωστόσο, στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σάντος, προέκυψαν δύο προβλήματα για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Πιο σοβαρό φαίνεται να είναι αυτό του Λούκας Ντιν, ο οποίος αποχώρησε στο 52ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Αντριέν Ραμπιό.

"Ο τραυματισμός του Λούκας Ντιν είναι ανησυχητικός. Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό, αισθάνθηκε τράβηγμα στον μηρό. Είναι περίπλοκο για το αν θα συνεχίσει στο Euro" σχολίασε ο προπονητής της Γαλλίας.

Περισσότερο καθησυχαστικός ήταν στον τραυματισμό του Ερναντές, που αποχώρησε στην έναρξη του β' μέρους: "Ο Ερναντές έχει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο. Δεν ήθελα να πάρω ρίσκο. Δυστυχώς στο ίδιο παιχνίδι έχασα δύο παίκτηες. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ