ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ντεσάμπ για τον Λάοθ: "Ίσως το VAR δεν ήθελε να τον κρίνει γιατί ήταν το τελευταίο του ματς, έχουν δοθεί πέναλτι για κάτι λιγότερο από αυτά"

Ντεσάμπ για τον Λάοθ: "Ίσως το VAR δεν ήθελε να τον κρίνει γιατί ήταν το τελευταίο του ματς, έχουν δοθεί πέναλτι για κάτι λιγότερο από αυτά"
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ EUROKINISSI

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαιτησία του Ματέου Λάοθ, τονίζοντας ότι μάλλον η ομάδα του VAR δεν ήθελε να τον κρίνει, αλλά κατά τον ίδιο έπρεπε να πάρει περισσότερα πέναλτι.

Η Γαλλία λύγισε την Ελλάδα χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς μεταξύ άλλων στάθηκε στη διαιτησία του Ματέου Λάοθ, εξέφρασε τον σεβασμό του προς το πρόσωπό του, αλλά θεωρεί ότι το VAR δεν έκανε παρέμβαση μάλλον γιατί ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και ήθελε να τον σεβαστεί. Παρ' όλα αυτά θεωρεί ότι οι μπλε έπρεπε να κερδίσουν περισσότερα πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο κανάλι της Equipe: Για το ματς: "Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Υπάρχει δύναμη που ξεπροβάλλει. Υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε στον στόχο μας. Τον μήνα Ιούνιο είναι πάντα περίπλοκο. Το μόνο που μετανιώνουμε είναι η ευστοχία μας.. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο σε αυτά τα δύο ματς".

Για τον Ματέου Λαόθ: "Είναι ένας κύριος. Οι άνθρωποι που ήταν στο VAR δεν ήθελαν να τον κρίνουν πιστεύω, μιας και ήταν το τελευταίο του ματς. Είδα ξανά τις εικόνες και... (πήρε ανάσα). Δεν είχε επίδραση στο αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αποτέλεσμα. Αλλά έχω μεγάλο σεβασμό για τον Λάοθ".

Σε άλλο γαλλικό δίκτυο (TF1) για τις αποφάσεις του Λαόθ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: "Έχω δει να σφυρίζονται πέναλτι για κάτι λιγότερο από αυτά (που δεν δόθηκαν)".

Για το αν η Γαλλία είναι "εξαρτημένοι" από τα γκολ του Εμπαπέ: "Οι επιθετικοί είναι εκεί για να σκοράρουν, αλλά αν όλοι οι επιθετικοί σκοράρουν όσο ο Κίλιαν, θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με 10-0. Μπορούν να σκοράρουν περισσότερα και να κερδίσουμε αποτελεσματικότητα, ναι. Αλλά βρίσκονται σε διαφορετικά μητρώα, ειδικά οι Κομάν και Ντεμπελέ. Ο Ζιρού το 2018 δεν σκόραρε κανένα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το κατακτήσαμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ