ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ντέρμπι στους "8"

Ντέρμπι στους "8"
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός έβγαλε η κληρωτίδα

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Κεντρικό πρόσωπο δεν θα είναι άλλο από αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη...
Ο κάτοχος του κυπέλλου, Ολυμπιακός, μπορεί να κληρώθηκε με ομάδα Β' Εθνικής, τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα "μονομαχία". Ο Τάκης Λεμονής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νίκο Αναστόπουλο σε προπονητικό επίπεδο. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες, όπως είναι γνωστό, στους Πειραιώτες. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο στα Γιάννινα και ο επαναληπτικός στο "Καραϊσκάκη".

Όσο για τα άλλα δύο ζευγάρια, η Σκόντα Ξάνθη θα κοντραριστεί με τον Ηλυσιακό (ομάδα Β' Εθνικής), ενώ το τέταρτο ζευγάρι θα βγει από τις ρεβάνς των αγώνων Ιωνικός-Κέρκυρα και Λάρισα-ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι από την προημιτελική φάση οι αγώνες είναι διπλοί και μετράνε τα εκτός έδρας γκολ.

Οι... διασταυρώσεις
Όποιος περάσει από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή από το Ηλυσιακός-Ξάνθη, ενώ ο νικητής του ΠΑΣ-Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Ιωνικός ή Κέρκυρα και Λάρισα ή ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας:

1. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
2. ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
3. Ηλυσιακός-Ξάνθη
4. Ιωνικός ή Κέρκυρα-Λάρισα ή ΟΦΗ

*Οι αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 17 και 31 Ιανουαρίου.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά
Νικητής 1-Νικητής 3
Νικητής 4-Νικητής 2

*Οι αγώνες είναι διπλοί και θα γίνουν στις 28 Φεβρουαρίου και 18 Μαρτίου.

Πού θα γίνει ο τελικός;
Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας "Hellas On Line" θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στη διαδικασία της κλήρωσης ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ζήτησε να γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ειδάλλως αδυνατεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο κ. Γκαγκάτσης δήλωσε επίσης ότι σε περίπτωση που τα, ήδη ενήμερα επί του θέματος, Ολυμπιακά Ακίνητα δεν προβούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις, τότε το Δ.Σ. θα κληθεί να τροποποιήσει την απόφαση διεξαγωγής του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας "Hellas On Line" στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Προς το παρόν, πάντως, υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την έδρα διεξαγωγής του τελικού, καθώς το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ασφαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα και δεν έχει άδεια λειτουργίας...



























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ