Ντεμπούτο με ήττα για Τζο Κόουλ

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 0-1 από την Γκλάντμπαχ στο ντεμπούτο του Τζο Κόουλ με την φανέλα των "κόκκινων".
Ο Καρίμ Ματμούρ έπειτα από τραγικό λάθος του Αγιάλα πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 8′ στο Μεχενγκλάντμπαχ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 110 χρόνων της Μπορούσια.
Την ήττα με 1-2 γνώρισε και η Τσέλσι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (25′ Οχτς, 83′ πέν. Χαμίτ Αλτιντόπ / 65′ Λάμπαρντ), ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και η Μπορντό την Πόρτο (58′ Αΐτ, 84′ Σιανί / 29′ Ουάλτερ).
Ο Ρούουντ φαν Νίστελροοϊ σκόραρε ξανά και το Αμβούργο νίκησε με 3-0 την Κολωνία (27′ Φαν Νίστελροοϊ, 46′ Κάτσαρ, 55′ Σον), ενώ η Άρσεναλ νίκησε με 3-2 την Σέλτικ (3′ Βέλα, 45′ Σανιά, 51′ Νασρί / 73′ Μέρφι, 83′ Κι).
Για την Άιντραχτ στην 11άδα ήταν και οι τρεις Έλληνες, Αμανατίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε ως αλλαγή για την Σέλτικ, αλλά έχασε πέναλτι, με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ, ενώ το σκορ ήταν 3-0.
Γκλάντμπαχ – Λίβερπουλ 1-0
Άιντραχτ – Τσέλσι 2-1
Μπορντό – Πόρτο 2-1
Άρσεναλ – Σέλτικ 3-2