ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντεμπελέ

Ο Ντεμπελέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Μπέτις στο Καμπ Νόου για την La Liga.
Ο Ντεμπελέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Μπέτις AP PHOTO/JOAN MONFORT

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ουσμάν Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά.

Η Μπαρτσελόνα επεξεργάζεται την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ, σύμφωνα με την Mundo Deportivo. Οι άνθρωποι των Καταλανών έχουν ως κύριο στόχο να κλείσουν μία συμφωνία πριν το τέλος της σεζόν.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 23χρονου αριστερού εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις, ενώ και οι δύο πλευρές έχουν καλή θέληση ώστε να τα βρουν. Όμως, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά από τους Καταλανούς.

Την ίδια ώρα, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την περίπτωση του. Ωστόσο, η Mundo Deportivo υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα αφήσει τον Ντεμπελέ να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, εξαιτίας του τραυματισμού του Άνσου Φάτι, που αναβαθμίζει τον ρόλο του 23χρονου Γάλλου.

Ο Ντεμπελέ ζητάει χρόνο για να σκεφτεί την παραμονή του στο Καμπ Νόου και ο πρώτος στόχος της διοίκησης της Μπαρτσελόνα που θα προκύψει από τις εκλογές στις 24 Ιανουαρίου είναι να τον πείσει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Την φετινή σεζόν ο 23χρονος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει οκτώ εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ