EURO 2020

Ντε Μπουρ: "Είμαι εντυπωσιασμένος από την εθνική Ιταλίας"

O Φρανκ Ντε Μπουρ παρακολουθεί προπόνηση της Ολλανδίας πριν από το ματς με την Βόρεια Μακεδονία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 (20 Ιουνίου 2021)
O Φρανκ Ντε Μπουρ παρακολουθεί προπόνηση της Ολλανδίας πριν από το ματς με την Βόρεια Μακεδονία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 (20 Ιουνίου 2021) @2021 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ παραδέχτηκε με δηλώσεις του πως η ομάδα που τον έχει εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής στο Euro 2020 είναι η Ιταλία ενώ τόνισε πως μετά τη νίκη επί της Πορτογαλίας, η Γερμανία μπήκε ξανά στη λίστα των φαβορί.

Την άποψή του για δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο, Ιταλία και Γερμανία, εξέφρασε ο Φρανκ Ντε Μπουρ την Κυριακή (20/6), στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του Ολλανδία - Βόρεια Μακεδονία για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020.

"Η Ιταλία είναι η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο ενώ η Γερμανία μετά τη νίκη επί της Πορτογαλίας είναι ξανά μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Έκαναν ένα τέλειο παιχνίδι, ίσως το καλύτερο ματς του τουρνουά μέχρι τώρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των οράνιε, ο οποίος σε ερώτημα που δέχτηκε για το αν θα προχωρήσει σε rotation απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία με δεδομένο πως ακολουθεί ματς για τους "16" (η Ολλανδία έχει ήδη προκριθεί), απάντησε:

"Πιστεύω ότι υπάρχει αρκετός καιρός ανάμεσα σε αυτό το παιχνίδι και το ερχόμενο, συνεπώς είμαστε σε θέση να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα".

Ερωτηθείς δε για το μεγάλο αστέρι της επίθεσης των οράνιε, Μέμφις Ντεπάι, που ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023), έκανε το εξής σχόλιο:

"Είναι ανακούφιση. Ίσως αυτή η εξέλιξη του δώσει μία έξτρα ώθηση για να παίξει ακόμα καλύτερα. Έχουμε ανάγκη τον Μέμφις στην καλύτερη δυνατή φόρμα του".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ