ΝΑΠΟΛΙ

Ντε Λαουρέντις: "Δεν είναι προς πώληση ο Όσιμεν"

Ντε Λαουρέντις: "Δεν είναι προς πώληση ο Όσιμεν"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλησε να κόψει τον βήμα στους υποψήφιους μνηστήρες του Βίκτορ Όσιμεν, τονίζοντας πως η Νάπολι δεν χρωστάει κάπου και δεν πρόκειται να προχωρήσει στην παραχώρηση του Νιγηριανού επιθετικού.

Η Νάπολι καλπάζει προς την κατάκτηση του 3ου σκουντέτο στην ιστορία της και πρώτου μετά από 1990 και ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζεται το φετινό οικοδόμημα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο Βίκτορ Όσιμεν, που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 γκολ.

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του με τους παρτενοπέι έχουν κάνει αρκετές ομάδες να ορέγονται την απόκτησή του και υπάρχουν μάλιστα και δημοσιεύματα που θέλουν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί να ετοιμάζονται να προσφέρουν εννιαψήφια νούμερα για να τον κάνουν δικό τους, όμως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει διαφορετική άποψη.

Φρόντισε μάλιστα να την καταστήσει σαφή στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στην "Bild", με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας του ιταλικού Νότου να υποστηρίζει: "Οι παίκτες μας είναι περιζήτητοι, αλλά εγώ δεν ανάγκη να πουλήσω κάποιον.

Εμείς δεν έχουμε χρέη". Πέρα από την τοποθέτησή του για τον Όσιμεν, ο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε και στα επικείμενα ματς της Νάπολι με την Άιντραχτ με φόντο τα προημιτελικά του Champions Lague, για να χτυπήσει καμπανάκι στους παίκτες του λέγοντας:

"Στην αρχή υπήρχε η εντύπωση πως δεν ήταν δύσκολη η κλήρωση, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παλεύει για τον τίτλο στην Γερμανία.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως είμαστε καλύτεροι, το έκανε πέρυσι η Μπαρτσελόνα (σ.σ. αποκλείστηκε στο Europa League από τους Γερμανούς) και δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ