ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ντε Γιονγκ: "Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ματς με την Ελλάδα"

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ
Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ @ 2023 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα ότι η Ολλανδία είναι πολύ καλά προετοιμασμένη γι' αυτό το ματς και είναι στο χέρι της να το δείξει.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ εκπροσώπησε τους παίκτες της εθνικής Ολλανδίας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εθνική. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα ανέφερε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι οι οράνιε είναι καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το ματς και είναι στο χέρι τους να το δείξουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ: "Συζητήσαμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Που οι πιθανότητες είναι κατά της Ελλάδας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Στο χέρι μας είναι κυρίως να το δείξουμε. Είναι σίγουρα δυνατό να κάνουμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά, αλλά δεν είναι ότι δεν το κάναμε ποτέ".

Για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος; "Η συμβολή μου είναι ότι πρέπει να παίξω καλά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σε φόρμα. Είμαι σε εξαιρετική φόρμα στον σύλλογο. Θα δούμε αύριο. Μπορώ να πω πολλά εκ των προτέρων. Πρέπει πάντα να το δείχνεις στο ματς. Εναπόκειται πάντα στους άλλους να κρίνουν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ