ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντε Χέα: Τι κάνει στον άπλετο ελεύθερο χρόνο του ο Ισπανός τερματοφύλακας

Ο Ντάβιντ Ντε Χέα
Ο Ντάβιντ Ντε Χέα 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει χωρίς ομάδα και ευελπιστεί να την βρει μέσα στον Ιανουάριο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει πλούσιο ελεύθερο χρόνο. Τι κάνει μέσα σε αυτόν.

Το συμβόλαιο του Ντάβιντ Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξε το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από 12 χρόνια. Έχουν περάσει έξι μήνες και ακόμη ο 33χρονος Ισπανός τερματοφύλακας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που ευελπιστεί να γίνει μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Ντε Χέα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, με την Daily Mail να παρουσιάζει πώς τον περνάει αυτούς τους τελευταίες μήνες. Ο Ισπανός ασχολείται έντονα με την esports ομάδα του, την Rebels Gaming, την οποία ίδρυσε το 2021.

Επιπλέον, παίζει πάντελ και βγαίνει με την σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του. Δεν χάνει επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιούς του συμπαίκτες, όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Βαράν, ο Λίντελεφ και ο Χίτον.

Παρακολουθεί στενά τις προσπάθειες της ομάδας γυναικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον περασμένο Οκτώβρη για παράδειγμα είδε από κοντά την αναμέτρηση με την Παρί για το Champions League γυναικών.

Τέλος, προπονείται 3-4 φορές την εβδομάδα, προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα, ώστε να είναι έτοιμος, όταν τελικά βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μένει να φανεί πότε θα συμβεί αυτό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ