ΑΕΛ

Νταβέλης για καταγγελία Νίκης: "Θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την παρουσία τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου"

Νταβέλης για καταγγελία Νίκης: "Θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την παρουσία τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, επισκέφθηκε τη Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας με αφορμή την καταγγελία της Νίκης Βόλου, ζητώντας τη βοήθεια των αρχών για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλλης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Θωμά Καρανάσιο.

Το θέμα της συζήτησής του ήταν η καταγγελία της Νίκης Βόλου για την επίθεση που δέχθηκαν η αρραβωνιαστικά και η αδερφή του Δημήτρη Λίταινα, μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη και θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για να φτάσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου όσοι έκαναν την επίθεση.

"Έχουμε τη διαβεβαίωση του Στρατηγού ότι με βάση τον αθλητικό νόμο – η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη και θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την εξακρίβωση και για την παρουσία των ατόμων αυτών στο εδώλιο του κατηγορουμένου, εφ’ όσον αυτό κριθεί αναγκαίο και προσκομιστούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία", δήλωσε ο Αχιλλέας Νταβέλης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αστυνομία.

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ