ΑΡΗΣ

Ντάτκοβιτς: "Θα είμαι χαρούμενος αν μείνω στην Καρταχένα, πρέπει να τα βρει με τον Άρη"

Ο Ντάτκοβιτς του Άρη σε φάση από τον αγώνα με το Βόλο /5-9-2020
Ο Ντάτκοβιτς του Άρη σε φάση από τον αγώνα με το Βόλο /5-9-2020 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς σε δηλώσεις του στην Ισπανία εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Καρταχένα, τονίζοντας ωστόσο ότι οι Ισπανοί πρέπει να τα βρουν με τον Άρη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο 27χρονος Κροάτης στόπερ του Άρη, Τόνι Ντάτκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στην Καρταχένα, ομάδα της Segunda Division της Ισπανίας στο δεύτερο μισό της σεζόν, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ισπανία σε δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα "efesista.es".

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης υπέγραψε τον Ντάτκοβιτς, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η ξαφνική αποχώρηση του Μίκαελ Ένινγκ και η έλευση του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας, άλλαξε άρδην τα δεδομένα για τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος δεν άρεσε στον Έλληνα τεχνικό.

Με την Καρταχένα είχε γεμάτη δεύτερη σεζόν, πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και η παραμονή του Μάντζιου στον πάγκο των "κίτρινων", είναι ένας λόγος που τον κάνει να μην βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Άρη.

Το μοναδικό σενάριο στο οποίο ο Ντάτκοβιτς θα επιστρέψει στο ρόστερ του Άρη για να μείνει, είναι αν επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τη νέα σεζόν, λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι ο Άρης καλείται να πληρώσει στον Οριόλ Ρομέου το ποσό του 1.1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Ντάτκοβιτς ανέφερε στην ισπανική ιστοσελίδα μεταξύ άλλων τα εξής: υτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε η Καρταχένα θα πρέπει να τα βρει με τον Άρη".

"Από την πλευρά μου, μπορώ να πω ότι αν μείνω και όλα πάνε καλά, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Το είπα στον Μπρέις και στον σύλλογο. Ελπίζω να μείνω. Αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετηθούν, μακάρι να λυθούν όλα γρήγορα ώστε να πάω στις διακοπές μου με ηρεμία".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ