PREMIER LEAGUE

Ντάρλοου: "Τέσσερις με πέντε συμπαίκτες μου στην Νιούκαστλ αρνούνται να εμβολιαστούν"

Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ Καρλ Ντάρλοου κατά τή διάρκεια προθέρμανσης πριν από ματς πρωταθλήματος με την Λιντς | 26 Ιανουαρίου 2021
Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ Καρλ Ντάρλοου κατά τή διάρκεια προθέρμανσης πριν από ματς πρωταθλήματος με την Λιντς | 26 Ιανουαρίου 2021 @2021 STU FORSTER/POOL VIA AP IMAGES

Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ, Καρλ Ντάρλοου, αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι υπέφερε εξαιτίας του κορονοϊού, υπάρχουν συμπαίκτες του που δεν έχουν πειστεί σε τέτοιο βαθμό για τους κινδύνους της πανδημίας και εξακολουθούν να μην θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Τον περασμένο Ιούλιο, λίγες ημέρες πριν κάνει την πρώτη του δόση του εμβολίου, ο Καρλ Ντάρλοου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έκτοτε πέρασε κάποιες δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο, μέχρι να καταφέρει να αναρρώσει.

Παρά το γεγονός όμως ότι εκείνος υπέφερε και χρειάστηκε να δώσει αγώνα για να πατήσει ξανά στα πόδια του αφήνοντας πίσω την αρρώστια, υπάρχουν μέσα στην ομάδα του 4-5 παίκτες που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του:

"Κατάληξα να οδηγώ στις 11 με 12 το βράδυ στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να ενυδατωθώ, επειδή λόγω των πρησμένων αδένων μου δεν ήμουν σε θέση να καταπιώ.

Ανησυχούσα πολύ γιατί δεν ήθελα όλο αυτό να επηρεάσει την αναπνοή μου. Ήξερα πως αν έμπαινα μέσα και μου χορηγούσαν τροφή και νερό θα ήμουν εντάξει, αλλά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η σκέψη ότι αν αυτό το πράγμα μπει στην αναπνοή σου, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Προφανώς είχε πανικοβληθεί η οικογένειά μου. Νομίζω ότι είχα όλα σχεδόν τα συμπτώματα του κορονοϊού. Δεν μπορούσα να φάω ή να πιω για τρεις ή τέσσερις ημέρες και έφτασα να χάσω πέντε κιλά", τόνισε ο κίπερ των καρακάξων, ο οποίος πρόσθεσε πως έχει μετανιώσει που δεν είχε προγραμματίσει νωρίτερα τον εμβολιασμό του ώστε να αποφύγει όλες αυτές τις άσχημες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη ο παίκτης της ομάδας του Στιβ Μπρους παραδέχτηκε πως υπήρχαν παίκτες που επηρεάστηκαν από την ιστορία του και έσπευσαν να εμβολιαστούν, την ώρα που άλλοι 4-5 συμπαίκτες του είναι ακόμα αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

"Νομίζω ότι η ιστορία μου έπεισε αρκετούς να κάνουν και εκείνοι το εμβόλιο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πείσεις κάποιους να το κάνουν αν δεν το θέλουν. Έχουμε ακόμα στην ομάδα 4-5 παιδιά που δεν θέλουν για δικούς τους λόγους να εμβολιαστούν.

Δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις και δεν θέλω άλλους ανθρώπους να πιέζουν άλλους που έχουν προβλήματα υγείας".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις του Ντάρλοου ακολουθούν δημοσιεύματα που θέλουν σχεδόν το 1/3 των παικτών της Premier League να μην έχουν εμβολιαστεί και μάλιστα να μην έχουν διάθεση να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ