ΣΚΩΤΙΑ

Νταντί - Χαρτς 1-0: Πλήρωσε την αστοχία της πριν από τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Χαρτς σε στιγμιότυπο του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa Conference League 2023-2024 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023
Οι παίκτες της Χαρτς σε στιγμιότυπο του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa Conference League 2023-2024 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", Νιούκαστλ | Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η Χαρτς είχε τις ευκαιρίες, η Νταντί την ουσία, παίρνοντας τη νίκη 1-0 στο "Ντενς Παρκ", πριν από τον κρίσιμο αγώνα των "καρδιών" με τον ΠΑΟΚ.

Η Νταντί υπέταξε τη Χαρτς με 1-0 στο "Ντενς Παρκ" για την 3η αγωνιστική της Premiership, σε έναν αγώνα όπου οι "καρδιές" είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι την ουσία.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa Conference League ήταν καταιγιστική στο 2ο μέρος, όμως ένα μακρινό σουτ του Λιουκ Μακόουαν την έριξε στο καναβάτσο.

Οι ευκαιρίες που έχασε τιμωρήθηκαν, αφού ηττήθηκε ξανά, όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ προ ημερών και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με κακή ψυχολογία για τη ρεβάνς της νίκης 2-1 των Ελλήνων.

  • Η σύνθεση της Χαρτς: Κλαρκ, Όφια (46' Άτκινσον), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Λόουρι, Σίμπικ (46' Ντέβλιν), Ντένχολμ (69' Γκραντ), Όντα (46' Μπόις), Σάνκλαντ, Βάργκας (69' Ταγκάβα)
TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ