ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: "Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος"

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: "Δεν θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος"
@2021 SCOTT GARFITT/AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος έχει συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό στις 20 Ιανουαρίου, μίλησε στη σύζυγο του για εκείνο το βράδυ λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα απ' όσα έγιναν.

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου ως ύποπτος για βιασμό, ισχυρίστηκε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο του Sutton.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας "O’ Globo", καθώς σύμφωνα με όσα γράφει ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ εκείνο.

Η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του. Στην πρότασή της επικαλέστηκε τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων DNA που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τηλεφώνησε δύο φορές στη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ, πριν εκείνη τον επισκεφτεί στη φυλακή.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης "Mundo Deportivo", η υπεράσπιση του παίκτη παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή κατά το επεισόδιο που οδήγησε στην καταγγελία, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ήταν μια συναινετική πράξη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ