EURO 2020

Ντάλιτς: "Η Κροατία έχει ανάγκη τον κόσμο της για να προκριθεί"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς @ 2021 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών για να μπορέσει η Κροατία να πάρει το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση του Euro 2020, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ρόμπερτσον ενόψει του "τελικού" με την Σκωτία.

Η Κροατία μάζεψε μόλις έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια της στην τελική φάση του Euro 2020, μετά από την ήττα με την Αγγλία στην πρεμιέρα και την ισοπαλία με την Τσεχία τη 2η αγωνιστική, παρόλα αυτά ελπίζει στην πρόκριση από τη στιγμή που έχει μπροστά της το ματς με την Σκωτία.

Στο ματς πάντως αυτό θα χρειαστεί τη βοήθεια και από το κοινό της, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (21/6) ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

"Θέλω αυτή η ομάδα να έχει την υποστήριξη του κοινού, οι παίκτες το αξίζουν για όλα αυτά που έχουν κάνει για το κροατικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σωστό.

Από τη στιγμή που έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου", σχολίασε ο Ντάλιτς, για να προσθέσει αναφορικά με την Σκωτία:

"Ξέρουμε πως είναι δυνατοί στην αριστερή πλευρά χάρη στον Ρόμπερτσον που έχει μεγάλες ικανότητες. Προσπαθούν να πιέζουν ψηλά αλλά εμείς θα πρέπει να επιμείνουμε στο παιχνίδι μας.

Απέναντι στους Άγγλους, οι Σκωτσέζοι ήταν συμπαγείς στην άμυνα και είχαν καλές ευκαιρίες για γκολ, έπαιξαν καλά. Εμείς από την πλευρά μας δεν αξίζαμε να χάσουμε απέναντι στην Τσεχία".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ