ΤΟΤΕΝΑΜ

Νούνο: "Ο Κέιν είναι παίκτης της Τότεναμ, τελεία και παύλα"

Ο Χάρι Κέιν χειροκροτεί τους φίλους της εθνικής Αγγλίας μετά την ήττα των τριών λιονταριών στον τελικό του Euro 2020 από την Ιταλία | 11 Ιουλίιου 2021
Ο Χάρι Κέιν χειροκροτεί τους φίλους της εθνικής Αγγλίας μετά την ήττα των τριών λιονταριών στον τελικό του Euro 2020 από την Ιταλία | 11 Ιουλίιου 2021 @2021 CARL RECINE/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ξεκάθαρο μήνυμα στους υποψήφιους μνηστήρες του Χάρι Κέιν έστειλε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με τον τεχνικό της Τότεναμ να εκφράζει την ακράδαντη πίστη του ότι ο Άγγλος διεθνής στράικερ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στα σπιρούνια.

Ο Χάρι Κέιν είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες που κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική πιάτσα και μία από τις ομάδες που εμφανίζονται πολύ ζεστές να τον κάνουν δικό τους είναι η Μάντσεστερ Σίτι από τη στιγμή που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη γραμμή κρούσης των πολιτών.

Παρά το γεγονός πάντως ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας τον κορτάρει αδιάκοπα το τελευταίο διάστημα (έχει κάνει ήδη πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών που έχει απορριφτεί) και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει εδώ και μήνες την επιθυμία του να φύγει από την Τότεναμ, η ομάδα του Λονδίνου δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος ερωτηθείς για τον Κέιν ενόψει του πρώτου καλοκαιρινού φιλικού των σπιρουνιών, απέναντι στην Λέιτον Όριεντ το Σάββατο (17/7), ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με το στάτους του κάπτεν της Αγγλίας στην Τότεναμ:

"Ο Χάρι είναι παίκτης μας, τελεία και παύλα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Τώρα είναι η στιγμή για τον Χάρι να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Όταν θα επιστρέψει θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε.

Θα έχουμε μία όμορφη συζήτηση αλλά τώρα είναι ώρα για εκείνο να πάρει ανάσες. Ανυπομονώ να ενταχθεί στο γκρουπ και να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως ο Χάρι θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ. Είμαστε όλοι φιλόδοξοι ενόψει της νέας σεζόν και το ίδιο ισχύει και για εκείνον".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ