Νότιγχαμ: Ο Ραμόν Σόσα αφήνει το Σίτι Γκράουντ, συμφώνησε με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

Η Νότιγχαμ άναψε το πράσινο φως και ο Ραμόν Σόσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, μία κίνηση που θα προσθέσει πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των Άγγλων.
Η Παλμέιρας, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου αποκλείστηκε από την Τσέλσι, έφτασε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ για τη μεταγραφή του Ραμόν Σόσα.
Ο αριστερός εξτρέμ, ο οποίος κατέγραψε φέτος 23 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα, σημειώνοντας τρία γκολ, αναμένεται να υπογράψει σύντομα από τον βραζιλιάνικο σύλλογο, ο οποίος θα καταβάλει το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ στους Άγγλους.
Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες, που απαιτούνται για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Παραγουανού, με την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να ετοιμάζεται να αποταμιεύσει ένα σημαντικό ποσό, που μπορεί να φανεί χρήσιμο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μεταγραφικού “παραθύρου”.