ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Στη διάθεσή της τα ηχητικά από τις συνομιλίες των διαιτητών, στο ματς με την Έβερτον

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε αγώνα της Νότιγχαμ στην Premier League με αντίπαλο την Τότεναμ
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε αγώνα της Νότιγχαμ στην Premier League με αντίπαλο την Τότεναμ @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ αξίωσε να πάρει στα χέρια της τα ηχητικά από τις συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών στον εκτός έδρας αγώνα της με την Έβερτον, όπου "φωνάζει" για τρία πέναλτι, και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ το αίτημά της έγινε αποδεκτό.

Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τον αγώνα της Έβερτον με την Νότιγχαμ, που βρήκε την ομάδα του Σον Ντάις να επικρατεί με 2-0 και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Premier League (ξέφυγε πέντε πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού) και οι φωνές από πλευράς Φόρεστ εξακολουθούν να είναι έντονες.

Αιτία τα μεγάλα παράπονα που υπήρχαν από την διαιτησία, με τους ρεντς να κάνουν λόγο για τις τρεις περιπτώσεις πέναλτι τα οποία ζήτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα για ισάριθμες παραβάσεις του Άσλεϊ Γιανγκ όπου σε καμία από αυτές δεν δέχτηκε "ενόχληση" από τον VARίστα, Στούαρτ Άτγουελ, ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ, για να κοιτάξει επισταμένως της φάση σε μόνιτορ.

Το αποτέλεσμα είναι να πάρει μέρος ο αγγλικός σύλλογος σε έναν πόλεμο χαρακωμάτων με την Premier League από τη στιγμή που εξαπέλυσε κατηγορίες για τους διαιτητές και να φτάσει στο σημείο να απαιτήσει να δοθούν στη δημοσιότητα τα ηχητικά από τις συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών στο συγκεκριμένο ματς.

Παρά το γεγονός πως η διοργανώτρια αρχή υπερασπίστηκε τους διαιτητές, δεν αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα της Φόρεστ, με το BBC να αποκαλύπτει πως η Νότιγχαμ θα έχει την ευκαιρία να ακούσει ιδιωτικά τις συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών, στις τρεις επίμαχες φάσεις που οι ρεντς ζήτησαν τον καταλογισμό πέναλτι.

Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος που τα συγκεκριμένα ηχητικά συνομιλιών δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα, όπως είχε γίνει στην περίπτωση του οφσάιντ του Λουίς Ντίας στο Τότεναμ - Λίβερπουλ, είναι πως η ακύρωση του γκολ του Κολομβιανού οφειλόταν τότε στο μπέρδεμα που είχε γίνει στη συνεννόηση μεταξύ των διαιτητών.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ