ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Σε συζητήσεις με την Ουνιόν για Αβονίγι, ενδιαφέρεται και για τον Νιακατέ

Ο Τάιβο Αβονίγι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουνιόν και την Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ο Τάιβο Αβονίγι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουνιόν και την Μπάγερ Λεβερκούζεν 2021 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ουνιόν Βερολίνου για τον 24χρονο επιθετικό Τάιβο Αβονίγι και ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Μάιντζ, Μουσά Νιακατέ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν που την βρίσκει στην Premier League για πρώτη φορά έπειτα από το 1999. Έτσι, οι Reds αναζητούν παίκτες οι οποίοι θα ενδυναμώσουν περισσότερο το ρόστερ.

Σύμφωνα με το Athletic, αλλά και γερμανικά ΜΜΕ, η Νότιχγαμ έχει στο στόχαστρό της τον Τάιβο Αβονίγι. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη της συζητήσεις με την Ουνιόν. Ο 24χρονος κεντρικός επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν ανήκε στη Λίβερπουλ, έχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του.

Τη φετινή σεζόν, ο Αβονίγι ήταν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Ουνιόν έχοντας πετύχει 20 γκολ σε 43 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρα από τον 24χρονο Νιγηριανό επιθετικό, η Νότιγχαμ κοιτάζει ακόμη έναν παίκτη που αγωνίζεται στην Bundesliga. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται για τον Μουσά Νιακατέ, τον αρχηγό της Μάιντζ. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Γαλλία έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως το 2023.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ