ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Μία ανάσα από το "μπαμ" με Ελάνγκα, έκανε πρόταση στην Γιουνάιτεντ και για Χέντερσον

Ο Άντονι Ελάνγκα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκολ κόντρα στην Ατλέτικο για το Champions League | 23 Φεβρουαρίου 2022
Ο Άντονι Ελάνγκα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκολ κόντρα στην Ατλέτικο για το Champions League | 23 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν με την αγορά του Άντονι Ελάνγκα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι σε καλό δρόμο για την ανανέωση του δανεισμού του Ντιν Χέντερσον.

Την περασμένη σεζόν ο μεγάλος στόχος της δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας επιστρέψει στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας, και το φινάλε βρήκε όλη την οικογένεια της Νότιγχαμ να πανηγυρίζει την επίτευξή του.

Το γεγονός αυτό άνοιξε την όρεξη των ρεντς και αυτό αποτυπώνεται σε μία μεγάλη κίνηση που είναι έτοιμη να ολοκληρώσουν, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως πέρασε στο άτυπο σπριντ τις Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Μαρσέιγ και είναι μία ανάσα από το να κλείσει την απόκτηση του Άντονι Ελάνγκα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 21χρονος Σουηδός διεθνής φορ μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία είτε στο δεξί είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως η συμφωνία μπορεί να κλείσει στα 17.300.000 ευρώ, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, η Νότιγχαμ θα έχει πετύχει ένα μεγάλο "μπαμ" με δεδομένο πως ο Ελάνγκα έδειξε στην Γιουνάιτεντ την αξία του (55 συμμετοχές, 4 γκολ), με τον Έρικ τεν Χαχ να "υποχρεώνεται" να τον αφήσει να φύγει λόγω των πολλών λύσεων που έχει στο επιθετικό οπλοστάσιο της Γιουνάιτεντ.

Εν τω μεταξύ, σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται και η περίπτωση του Ντιν Χέντερσον, με την Νότιγχαμ να έχει κάνει κρούση στην Γιουνάιτεντ για τον 26χρονο Άγγλο κίπερ ώστε να τον κρατήσει δανεικό και τη νέα σεζόν, μετά από την πολύ καλή παρουσία που είχε στο "Σίτι Γκράουντ" την περυσινή σεζόν.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ