ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Νέο "χτύπημα" από τους ρεντς μέσω του Ο'Μπράιεν

Νότιγχαμ μεταγραφές: Νέο "χτύπημα" από τους ρεντς μέσω του Ο'Μπράιεν
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα σε λίγη ώρα αφού μετά από τον Χάρι Τόφολο, απέκτησε από την Χάντερσφιλντ και τον 23χρονο Άγγλο μέσο, Λιούις Ο'Μπράιεν.

Η ενίσχυση της Νότιγχαμ ενόψει της ιστορικής επιστροφής της στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Τρανή απόδειξη η μεταγραφική δράση των ρεντς την Τετάρτη (20/7), με την ομάδα της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πραγματοποιεί διπλό μεταγραφικό χτύπημα, με τον Λιούις Ο'Μπράιεν να γίνεται κατά το δεύτερο σειρά απόκτημα από την Χάντερσφιλντ μία μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση του Χάρι Τόφολο.

Ο 23χρονος Άγγλος μέσος εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής της Χάντερσφιλντ από την ηλικία των 11 ετών και από το 2018 αποτέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε κοντά στην άνοδο στην Premier League αλλά είδε την... Φόρεστ να του στερεί το δρόμο μέσω της επικράτησής της στον τελικό των play offs ανόδου στο Γουέμπλεϊ.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενταχθώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή. Έχοντας παίξει στο Σίτι Γκράουντ την περασμένη σεζόν, έχω ζήσει την ατμόσφαιρα και όταν ήρθε η ευκαιρία να ενταχθώ στη Φόρεστ, ήταν κάτι το αδιανόητο για μένα.

Θα πρέπει μόνο να κοιτάξετε την αλλαγή στην Φόρεστ την περασμένη σεζόν για να δείτε ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει εδώ αυτή τη στιγμή, και μετά την πρώτη μου συνομιλία με τον Στιβ Κούπερ ήταν προφανές ότι και οι δύο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και θέλω να είμαι μέρος του έργο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι οπαδοί περίμεναν τόσο πολύ για την επιστροφή στην Premier League. Εναπόκειται πλέον σε εμένα και στην υπόλοιπη ομάδα να φροντίσουμε να κρατήσουν ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των ρεντς ο Λιούις Ο'Μπράιεν.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ