ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Κάνει το "μπαμ" με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Γκονσάλο Μοντιέλ

Ο Γκονσάλο Μοντιέλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή - Γαλλία
Ο Γκονσάλο Μοντιέλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή - Γαλλία 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ έκλεισε τον Γκονσάλο Μοντιέλ, με τον 26χρονο Αργεντινό δεξιό μπακ να μετακομίζει από τη Σεβίλλη στην Αγγλία ως δανεικός με οψιόν 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και είναι κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει συμφωνία για τον Γκονσάλο Μοντιέλ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής θα μετακομίσει στην Αγγλία από την Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο deal έχει τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Ανδαλουσιανοί τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2021 αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρίβερ Πλέιτ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μοντιέλ κατέγραψε 43 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, ενώ φέτος έχει μία συμμετοχή στο Super Cup στο Καραϊσκάκης.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός δεξιός μπακ ήταν εκείνος που σημείωσε το τελευταίο πέναλτι της εθνικής Αργεντινής στον τελικό με τη Γαλλία στο Μουντιάλ του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο, στέφοντας την αλμπισελέστε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ